TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


A romlás labirintusa

A romlás labirintusa
Szerző: Richard Godwin
Kiadó: Alexandra
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9789633571545
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, KÖTÖTT
Oldalszám: 423 oldal
Méret [mm]: 130 x 200 x 30
 • "Hirtelen ​ismét megjelent az alak. Csak állt és várt. Castle újra üldözőbe vette. Az alak megfordult és irányt váltott, de Castle a sarkában volt, még a szagát is érezte.
  Emlékezett a frissen sült kenyér illatára, arra, ahogy a konyhai asztalnál ült gyerekkorában. Az illat savanykásabb lett, a penészes rothadás, az elmúlás szagára váltott.
  Amint ismét előrenyúlt, hogy megragadja, az ösvény megváltozott, és ő a sötétség közepén találta magát."

  Frank Castle főfelügyelőt még mindig kísérti egy huszonnyolc évvel korábban elkövetett brutális sorozatgyilkosság emléke. Akkor a nyomozás kudarcba fulladt, ami romboló hatással volt a karrierjére és magánéletére egyaránt. Újabb sorozatgyilkos kezdi el szedni áldozatait a régi esetekkel azonos módon, és Castle partnerével, Jacki Stone felügyelőnővel beleveti magát az ügy felgöngyölítésébe.
  Együtt lépnek be abba a halálos labirintusba, amelynek középpontjában egy vészjósló ember áll – Castle szerint ő az eredeti gyilkosságok elkövetője. A férfi egy vallási szekta vezetője, és sötét játékot űz a rendőrséggel. A gyilkos közben politikusokat feszít keresztre, tökéletes precizitással darabolja fel áldozatait, és rejtett üzeneteket hagy a helyszíneken.
  Vajon létezik-e kiút az újabb gyilkosságok és gyilkosok uralta világ, a bizonyosságok és mellékvágányok, múlt és jelen összefüggéseinek útvesztőjéből?
 • Cikkszám
  9789633571545
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés