TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Amanda Quick - Az éj leple alatt

Amanda Quick - Az éj leple alatt
Szerző: Amanda Quick
Kiadó: Maecenas kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789632032948
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 318 oldal
Méret [mm]: 120 x 200 x 21
  • Concordia ​​Glade minden idegszálával érzi, hogy valami nincs rendjén abban az elhagyatott kastélyban, ahol négy árván maradt leány nevelésével bízzák meg. Ráadásul újdonsült tanítványai jóvoltából egyre több különös dologról értesül.
    Amint a fiatal tanárnő megsejti, hogy a gondjaira bízott leányok becsülete és jó híre forog kockán, merész szökési tervet eszel ki. Menekülésük azonban már-már meghiúsulni látszik, amikor útjukat egy titokzatos idegen keresztezi.
    Ambrose Wells magánnyomozó egy haláleset szálainak felgöngyölítése közben éjszaka csöppen a borzalmas események közepébe, és rögvest a szökevények védelmére kel.
    Concordia kénytelen elfogadni a határozott és vonzó férfi segítségét. Ugyanis még a legelszántabb és legfüggetlenebb tanárnőnek is támogatásra van szüksége ahhoz, hogy leszámoljon a rejtélyes események hátterében álló félelmetes és befolyásos londoni bűnözőkkel. És miközben együtt keresik a sötétségből kivezető utat, maguk is megtanulnak egyet-mást – makacsságról, bátorságról, szerelemről…
Webáruház készítés