TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Amanda Quick - Emésztő tűz

ÚJ
Amanda Quick - Emésztő tűz
Szerző: Amanda Quick
Kiadó: Maecenas kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789632032900
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 254 oldal
Méret [mm]: 120 x 200 x 17
  • Desire isten háta mögötti szigete II. Henrik Angliájának valóságos édenkertje. Lady Clare-é itt minden a csodálatos rózsaültetvényektől a farfümvegykonyháig. Az idillt azonban átmenetileg beárnyékolja az a körülmény, hogy Lady Clare a szívének kedves - s nem mellesleg igen jól jövedelmező - birtok védelme érdekében férjhez menni kényszerül.
    Gyámját kéri meg, hogy találjon számára kérőket, akik közül választhat. Levelében a leendő férjurával kapcsolatos igen határozott elvárásait is megfogalmazza, ám a kínálat nem tűnik bíztatónak, a kérők igen messze állna a vágyott ideáltól...
    Lady Clare végül - ő maga sem érti, hogy pontosan miért is - hűbérura fiát, az elsősorban kardforgatásban jeleskedő Sir Gareth Wyckmere lovagot, Wyckmere Ördögét választja.
    A házastársi kapcsolat kezdetben igencsak csikorog, de lassan mégis enyhülnek a feszültségek. Ám ekkor felbukkan a szigeten Lady Clare hajdani szerelme, és a sziget idillje végképp felborul.
    Vajon Lady Clare-nek és férjének sikerül-e a békét - házasságuk, a birtok, a dolgos hétköznapok békéjét - helyreállítani ?
Webáruház készítés