TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Amanda Quick - Legenda

ÚJ
Amanda Quick - Legenda
Szerző: Amanda Quick
Kiadó: Maecenas kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789632032894
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 333 oldal
Méret [mm]: 120 x 200 x 22
  • Miss Olympia Wingfield, idegen földek és szokások ismerője, az Utazók és Felfedezők Társaságának megbecsült tagja hosszú évek fáradságos munkájával felkutatja a valahai Jack kapitány asszonyának naplóját, amely az egyedüli bizonyíték arra, hogy a rettenthetetlen kalóz mesés kincset rejtett el egy eldugott, mára már ismeretlen szigeten.
    Ám még a titkosírások szakavatott tudorának is nehézséget okoz a napló megfejtése, pedig enélkül lehetetlen megtalálni a legendás kincset. Egyetlen térkép sem ismeri a mesés szigetet, és baljós jelek utalnak arra, hogy Olympiának komolyan kell vennie a napló figyelmeztetését: óvakodnia kell a titokzatos Őrizőtől! Az pedig még álmában sem jut eszébe, hogy Jack kapitány leszármazottai még nem adták fel a reményt, hogy megszerezzék maguknak - szerintük - jogos jussukat.
    Olympia minden bizodalmát egyetlen emberbe, Jared Chillhurstbe veti, tőle remél segítsége. Ám az elárvult unokaöccsei mellé frissiben felfogadott házitanítót szemlátomást nem hozzák lázba a múlt legendái.
Webáruház készítés