TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Danielle Steel - Becsüld önmagad!

Danielle Steel - Becsüld önmagad!
Szerző: Danielle Steel
Kiadó: Maecenas kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9789632033204
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 317 oldal
Méret [mm]: 120 x 200 x 22
  • Carole Barber ünnepelt hollywoody színésznő, a mozi és a színház élő legendája, akinek a családja éppoly fontos, mint a karrierje. Sok-sok reflektorfényben töltött év után mégis magányosan, szinte titokban utazik el álmai Párizsába, mert itt reméli befejezni regényét - és megtalálni régi önmagát.
    Ám egy este iszonyatos erejű robbanás rázza meg a Louvre közelben húzódó alagutat, s az egymásra torlódott járművek egyikében ott fekszik eszméletét vesztve Carole is. Családját s barátait, akik Kaliforniától Londonig mindenütt próbálnak a nyomára bukkanni, sokként éri a lassan feltáruló valóság: a színésznő, távol az otthonától, az életéért küzd. De nem tehetnek érte egyebet, mint hogy kórházi ágya mellett imádkoznak érte.
    És megtörténik a csoda: Carole felébred a kómából. Csakhogy a nő, akit az egész világ ismer, úgy tér magához, hogy sejtelme sincs róla, ki is ő. Miközben szerettei segítségével megpróbálja életének részleteit újra összeilleszteni, rádöbben, milyen kegyes kézzel bánt vele a sors. A gyógyulás hetei- hónapjai alatt megtanulja becsülni az igaz emberi kapcsolatokat, és nem utolsó sorban: önmagát.
Webáruház készítés