TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Danielle Steel - Kaleidoszkóp

Danielle Steel - Kaleidoszkóp
Szerző: Danielle Steel
Kiadó: Maecenas kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789632030937
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 371 oldal
Méret [mm]: 120 x 200 x 26
  • A gyönyörű francia nő és a ragyogó tehetségű amerikai színész a háború sújtotta Párizsban ismerkedik meg egymással. Szerelmük úgy indul, mint egy tündérmese, ám végül tragédiába torkollik.
    Árván maradt három gyermeküket elszakítják egymástól. A kicsi Megant egy jómódú család fogadja örökbe, s felnőve orvos lesz az Appalache-hegység falusias vidékén. Alexandra dúsgazdag környezetben nevelkedik fel, majd egy nagy hatalmú emberhez megy feleségül, aki mindennél büszkébb saját és felesége arisztokrata származására. Hilary, a legidősebb testvér emlékszik mindannyiukra, s a tragédiára is, amely elszakított őket egymástól. A munkába menekül és megánéletét feláldozva rendkívüli karriert épít fel magának.
    A szülők régi barátját, Arthur Pattersont egész életében bűntudat gyötörte, amiért annak idején semmit sem tett, hogy együtt tartsa a testvéreket, ezért halálos ágyán magánnyomozót fogad, hogy megtalálja és újra összehozza őket. Miközben a nővérek ismét egymásra találnak, szembesülnek egy olyan titokkal is, amelynek birtokában nem könnyű folytatni az életüket...
Webáruház készítés