TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Danielle Steel - Örök barátok

Danielle Steel - Örök barátok
Szerző: Danielle Steel
Kiadó: Maecenas kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789632033617
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 324 oldal
Méret [mm]: 120 x 200 x 22
 • A ​San Francisco elegáns negyedében épült Atwood magániskola óvodájában öt gyerek találkozik az első tanítási napon. Két kislány és három kisfiú, akik hamarosan „örök barátok” lesznek.
  A gyönyörű Gabby előtt már gyerekként megnyílik a divatbemutatók világa; a labdája nélkül egy lépésre sem hajlandó Billy futballsztár akar lenni; a seriffjelvényes Sean rendőrnek képzeli magát, aki majd börtönbe csukja a rossz embereket; s mi sem természetesebb, mint hogy Andy, a híres orvos házaspár kisfia maga is orvosnak készül. Egyedül Izzie nem tudja még, hogy mi legyen, ha felnő, de ott, az óvodai játék konyhában ő az, aki fantáziája szülte finomságokkal megvendégeli a kis csapat tagjait, hogy otthon érezzék magukat az új környezetben.
  Az öt gyerek az érettségiig gondtalanul élvezi egymás társaságát, mit sem sejtve a körülöttük gyülekező viharfelhőkről. Álmaik valóra váltása, egyetemi tanulmányaik azonban messzire sodorják őket egymástól. Tragédiák sorozata szól bele a boldogságukba, vágyaik teljesülésébe.

  Megindító regényében Danielle Steel végigkíséri hőseit megpróbáltatásokkal teli útjukon, melynek során egyetlen percre sem felejtik, hogy barátságuk egy életre szól
 • Cikkszám
  9789632033617
  Tömeg
  245 g/db
Webáruház készítés