TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Jack Whyte - Rend a káoszban (A templom lovagjai 3. könyv)

Jack Whyte - Rend a káoszban (A templom lovagjai 3. könyv)
Szerző: Jack Whyte
Kiadó: Gold Book
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2011
ISBN: 9789634261896
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, VÉDŐBORÍTÓ, FŰZÖTT
Oldalszám: 459 oldal
Méret [mm]: 165 x 235 x 45
 • Az ​árulás hamvaiból egy új testvériség születik…
  Az izgalmas történelmi trilógia harmadik kötete a dicső és rejtélyes Templomos Rend felemelkedéséről és bukásáról.
  1307. október 13-án, pénteken Franciaország királya, IV. Fülöp utasította hadseregét, hogy figyelmeztetés nélkül, egyetlen reggel leforgása alatt vegyék őrizetbe az összes templomost az országban. Azután V. Kelemen pápa közreműködésével megszerezte a templomosok javait, és rászabadította a rendre a Szent Inkvizíciót.
  A rend nagymestere későn értesült a király tervéről ahhoz, hogy meghiúsíthassa, de figyelmeztette Sir William Sinclairt, aki a templomosok legendás kincsével, néhány száz lovaggal és egy francia báró skót származású özvegyével, Jessica Randolph úrnővel elszökik az országból.
  Ahogy telnek az évek, és a francia király árulása mind kétségbevonhatatlanabbá válik, Sinclair egyre inkább elveszti reményét. Végül rendje érdekében úgy dönt, elszakítja a régi kötelékeket, felmenti hittestvéreit az esküjük alól. A bannockburni csatában még egyszer, utoljára harcba vezeti a templomos lovagokat Robert Bruce skót király oldalán. A rend túlélői mindeközben egy másik legenda felkutatására indulnak, melyet a templomos tanok említenek: meg akarják találni a nyugati óceán túloldalán fekvő legendás földet, Mericát.
 • Cikkszám
  9789634261896
  Tömeg
  900 g/db
Webáruház készítés