TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Moto GP 2009

ÚJ
Moto GP 2009
Szerző: Budur Gabriella
Kiadó: BGP Media
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2010
ISBN: 978963855305
Kötésmód: KEMÉNYTÁBLÁS, KÖTÖTT
Oldalszám: 245 oldal
Méret [mm]: 235 x 335 x 25
 • Ismét eltelt egy év, de micsoda év!
  Visszatért Sete Gibernau, aki egyébként az idei Életek másodpercekért könyv előszavát is megírta az írónő kedvéjért. Julian Simon megszerezte első világbajnoki címét a 125-ös géposztályban, míg Valentino Rossi immár kilencszeres világbajnoknak mondhatja magát. Drámából és meglepetésekből idén sem szenvedtünk hiányt, de vajon Casey Stoner betegségével kapcsolatban mi a teljes igazság? Lorenzo azért szárnyalt ennyire, mert végre független s szabad életet élhet korábbi menedzsere kirúgását követően? Rossi valóban Megan Fox hollywoodi színésznőtől akar gyereket? Miként látja ő az idei évet?
  Rengeteg érdekes sztorit találhattok idén is a könyvben. A Superbike világbajnokságra kényszerített Toseland és Vermeulen is mesél a háttérben zajlottakról. Tudtátok, hogy a televíziós közvetítésekhez mintegy 25km kábelt raknak le minden hétvégén és összesen mintegy 127 kameraállásból követhetjük figyelemmel az eseményeket? Persze idén is rengeteg szó esik az év közepén váratlanul a királykategóriába szerződött Talmácsi Gáborról és a világbajnokság magyar csapatáról Team Toth-ról is.
  Exkluzív képek és háttér információk, rengeteg személyes történettel, érzelmi viharokkal, drámákkal, a két kisebb kategória menőitől is. Kihagyhatatlan könyv, a motorsport fellegvárának emberi történeteiről.
 • Cikkszám
  978963855305
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  1,562 kg/db
Webáruház készítés