TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Hercegnők foglalkoztató könyve

Hercegnők foglalkoztató könyve
Szerző: Feyér Ákos
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
ISBN: 9789632901206
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 80 oldal
Méret [mm]: 200 x 285 x 5
  • Kedves óvodások és kisiskolások! Lépjetek be bátran a hercegnők csodálatos és különleges világába! A bájos hercegnők sok vidám pillanatot tartogatnak számotokra: színezzétek ki a gyönyörű ruhákat, kastélyokat, hintókat és ismerkedjetek meg az egész csodálatos, magával ragadó társasággal!
    Segítsetek a királykisasszonyoknak kiválasztani a legszebb báli ruhát, megtalálni az elveszett legyezőt, vagy ha van kedvetek, akár fel is öltöztethetitek őket egy gyertyafényes vacsorához.
    Foglalkoztató könyvünkben - melyben a feladatok egyszerre szórakoztatóak, elgondolkodtatóak és komolyak - a kedves hercegnők segítségével barangolhattok labirintusokban, gyűjthettek árnyékképeket, kereshettek mókás különbségeket, színezhettek, rajzolhattok, vadászhattok kakukktojásokra, megoldhattok minimális szülői segítséggel érdekes, furfangos rejtvényeket és számos egyéb kreatív feladatot!
    Miközben játszva-szórakozva végighaladtok a feladatokon könnyedén elsajátítjátok a számoláshoz és a sikeres iskolai szerepléshez nélkülözhetetlen alapkészségeket, matematikai fogalmakat és szimbólumokat.
Webáruház készítés