TOP termékek
Termékajánló
Facebook
Szavazás
Fizetési megoldás
Termék részletek


Tanuljunk ANGOLUL - Szórakoztató példák és feladatok kezdőknek

Tanuljunk ANGOLUL - Szórakoztató példák és feladatok kezdőknek
Szerző: Holló Krisztina
Kiadó: Vagabund kiadó
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9789639685727
Kötésmód: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Oldalszám: 207 oldal
Méret [mm]: 140 x 200 x 14
  • Vajon lehetséges könnyen, egyszerűen és gyorsan megtanulni angolul? Válaszunk: igen, ha kellő elszántsággal, akarattal és tudásvággyal vagyunk felvértezve.
    Az első, alapfokú ismereteket tartalmazó angol nyelvkönyvünket azok számára állítottuk össze, akik, ha más nyelvet még nem is, de a magyart többé-kevésbé tudatosan használják.
    Az vezérelt ugyanis bennünket, hogy az angol nyelvet tanulni vágyók számára úgy magyarázzuk a nyelv sajátosságait és szabályait, hogy azok a magyarhoz képest ne tűnjenek túl idegennek és bonyolultnak.
    Lehetetlent persze mi sem ígérhetünk, vagyis önmagában ez a könyv nem elegendő ahhoz, hogy önállóan elsajátítsuk az angol nyelv szabályait, de reméljük, hogy magyarázataink és a különböző fejezetekhez összeállított feladatok, valamint szórakoztató példamondataink egyrészt kellő segítséget nyújtanak a tanult nyelv megértéséhez, másrészt hozzájárulnak ahhoz, hogy sajátos gondolkodásunktól – mely anyanyelvünkből természetesen következik – néha képesek legyünk elrugaszkodni.
    Jó tanulást és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!
Webáruház készítés